Amazon en het Amazon-logo zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen.

BEPAALDE INHOUD DIE OP DEZE SITE VERSCHIJNT KOMT VAN AMAZON SERVICES LLC. DEZE INHOUD WORDT AANGEBODEN 'ZOALS HET IS' en kan op elk moment worden gewijzigd of verwijderd.

Andere openbaarmakingen van programma's

solorule.com is een deelnemer van AvantLink, CJ Affiliate en Share a Sale, aangesloten advertentieprogramma's die zijn ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren.

Openbaarmaking vergoeding

De FTC verplicht ons om u te informeren dat er een financiële relatie bestaat tussen ons bedrijf en sommige van de producten of diensten die wij aanbevelen of promoten.

I. Materiële aansluiting

Ga er alsjeblieft van uit dat, wanneer een product of dienst wordt genoemd, we mogelijk een vergoeding ontvangen. Alle door ons gemaakte aanbevelingen voor een product of dienst zijn te goeder trouw gedaan op basis van ons eigen gebruik van het product of op basis van de verdienste van het product in de publieke opinie.

II. Gedeeltelijkverklaring

Omdat we misschien worden betaald, kan er een vertekening voor die producten bestaan. Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle beoordelingen accuraat en waar zijn, maar sommige vooringenomenheid kan worden verondersteld alleen vanwege de materiële relatie tussen ons bedrijf en de betrokken externe bedrijven.

III. Een vergoeding

We kunnen een geldelijke vergoeding ontvangen voor de links in dit document, op onze website en / of de links die worden gedeeld in e-mails die naar onze opt-in-abonnees worden verzonden. Als u een product koopt dat wij aanbevelen, houd er dan rekening mee dat we een commissie kunnen krijgen.

Deze openbaarmaking is gedaan om u te laten weten dat een product of dienstaanbeveling die wij doen, moet worden verondersteld enig financieel voordeel voor ons bedrijf te hebben. Hoewel dit misschien niet altijd waar is, moet worden aangenomen dat het zo is.

Productinformatie Disclaimer

Alle verwijzingen naar productinformatie en prijzen (inclusief kortingen en verzendkosten) zijn afkomstig van de fabrikant of e-commerce winkels en retailers.

Elke vermelding van producten die een van de volgende beschrijvingen (en hun synoniemen) bevatten: top, best, beoordeeld / beoordelingen, best verkopend, populairste, favoriet, geweldig, goedkoopste, laagste prijs, beste kwaliteit, hoge (est) kwaliteit, goed, geweldig, # 1 - zijn meningen van de site-eigenaar of alleen gebaseerd op gegevens van een van de bovengenoemde winkels.